Huomenna olisi valintakoe yhteen tanssiryhmään. Tai siis on. Ja aion mennä sinne, en halua missata mahdollisuutta koe-esiintyä. Pitää katsoa, että millainen meininki siellä on, en vielä ole varma, että jäänkö siihen tanssiryhmään, haluan nyt ensin kuitenkin tietää, millainen taso siellä on.

Mie tunnen niin huonoa omatuntoa siitä, että olen lomalla vaan laiskaillut, vaikka vähän niinkuin lupasin viime keväänä, että tänä kesänä en vaan laiskottele, vaan harjoittelisin myös kesällä tanssitekniikkaa ja venyttelisin. Mutta kuinkas kävikään, mitään en ole käytännöllisesti katsoen tehnyt tässä loman aikana... Hävettää vähän ja ärsyttää, ettei miulta sen vertaa löydy itsekuria, että harjoittelisin itsenäisesti kotona. Ja mie oon tätä laiskuuttani valittanut jo niin monet kesät, että on oikeasti, ihan oikeasti aika nyt syksyllä (koska syksy lähestyy vääjäämättä, nyyh, on se julmaa) ottaa itseään niskasta kiinni. Koska mie kehittyisin niin paljon nopeammin tanssissa, jos tekisin vapaa-ajallanikin jotain (tai no, vapaa-aikaahan tanssitunnitkin on periaatteessa) ja ennenkaikkea venyttelisin, that's the key. Minuu vähän hävettää sekin, että oon koko ikäni melkeistäns tanssinut ja oon ihan järkyttävän pökkelö... Mutta nyt, pois valitus ja on aika oikeasti ryhtyä hommiin. Huomenna alkaa uusi tanssi-minäni!

Mie haluan ihan oikeasti kehittyä tanssissa ja tulla hyväksi tanssijaksi, haluan hipoa teknisesti huipputasoa. Miulla on kunnianhimoiset suunnitelmat.